top of page

REWOSKIN medical v lázeňské péči

Přinášíme vám skvělou zprávu z oblasti zdravotní péče a wellness! Firma REWOSKIN Medical se s hrdostí hlásí k nové spolupráci s renomovanými Lázněmi Teplice nad Bečvou a Lázněmi Bohdaneč. Tato spolupráce otevírá dveře k inovativnímu způsobu péče o zdraví a krásu, který si mohou nyní užívat pacienti těchto prestižních lázní.



Co tato spolupráce přináší? Pacienti lázní Teplice nad Bečvou a Bohdaneč nyní mají možnost zakoupit si špičkové kolageny od REWOSKIN přímo v rámci lázeňského pobytu. Kolageny od REWOSKIN jsou známé svým vysokým obsahem značkového francouzského kolagenu NATICOL, který posiluje zdraví srdce, oběhového systému, plic a také pokožky, vlasů a nehtů.


Důležitou součástí této spolupráce je i aktivní zapojení lékařského personálu lázní. Lékaři těchto lázní jsou nyní připraveni pacientům vysvětlit přínos užívání kolagenů od REWOSKIN a poskytnout jim individuální rady ohledně jejich užívání. Tímto způsobem se lázeňská péče stává ještě lepší a komplexnější, s důrazem na celkové zdraví a pohodu pacientů.


Tato spolupráce spojuje tradiční léčebné metody s moderními inovacemi, aby pacienti mohli dosáhnout optimálního zdraví a krásy. REWOSKIN Medical je hrdý, že může přispět k této výjimečné zkušenosti a nabídnout své kvalitní produkty a odborné znalosti.


Pokud plánujete lázeňský pobyt v Lázních Teplice nad Bečvou nebo Lázních Bohdaneč, nezapomeňte se poradit s lékařem ohledně výhod užívání kolagenů REWOSKIN. Vaše cesta ke zdraví a kráse může být nyní ještě pohodlnější a účinnější!


64 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page